DilisNet

DilisNet ви предлага високоскоростен оптичен интернет, гарантиращ надеждна и сигурна връзка. Това ви дава възможност да сърфирате безпроблемно и неограничено в интернет пространството, да играете онлайн игри в реално време, да използвате пренос на глас и данни в мрежата, да водите конферентни видео разговори, да упражнявате постоянен видео контрол чрез камери за видео наблюдение и още много други възможности.

Чрез гъвкавите и разнообразни абонаментни планове се стараем да задоволим изцяло потребностите от интернет услуги, както на домашните потребители така и на бизнес клиенти от малкия и средния бизнес. Повишаваме качеството и аспекта на услугите базирани на интернет чрез внедряване на нова професионална техника, изграждане на оптични трасета за свързаност, подсигуряване с токонепрекъсваеми устройства (UPS) и разширяване на екипа ни от професионалисти. Много хора се довериха на нас и ние оправдахме тяхното доверие, предлагайки им високо качество и непрекъсваемост на услугите. Доверете ни се и вие.

Възползвайте се от атрактивните ни промоции за нови и настоящи абонати и спестете вашите пари и време.

Възползвайте се от атрактивните ни промоции за нови и настоящи абонати и спестете вашите пари и време.

ВЗЕМИ БЕЗПЛАТЕН МЕСЕЦ

 Доведи приятел в мрежата на DilisNet и заедно спечелете по един безплатен месечен абонамент (според избрания тарифен план за всеки един от абонатите).

За нови и настоящи абонати

5=6

предплати 5 месеца

ВЗЕМИ 1 БОНУС

промоцията не важи за фирми и бизнес клиенти

За нови и настоящи абонати

10=12

предплати 10 месеца

ВЗЕМИ 2 БОНУС

промоцията не важи за бизнес клиенти